over mij

Ik ben Kinga Wieczorek. Geboren op 25 juli 1988 te Nowy Tomysl in Polen, opgegroeid in Zbaszyn (Polen). Van kinds af aan had ik veel interesse in kunst. Op de basisschool ontdekte ik mijn hobby en begon met schilderen. Aan de Artschool ZSP in Zielona Góra studeerde ik in 2008 cum laude af. Ik haalde een grad  in de visuele reclame, schilderen en kunstgeschiedenis

(eindwerk ook te zien in de map diploma)

 

 

Tegenwoordig woon ik in Zaandam waar ik mijn werk voorzet. Ik werk ook in opdracht en geef ook schilderlessen.

 

TECHNIEKEN

Ik maak gebruik van verschillende technieken zoals olieverf, acryl, droge pastel, inkt, potlood of zelfs nagellak.

 

Ik haal inspiraties uit het dagelijkse leven. 

Ik ben dol op nieuwe technieken en onderwerpen. Graag probeer ik alles uit. Zo kan ik mij ontwikkelen. 

 

Als je vragen hebt, neem gerust contact met mij op.  Ik zal ze graag beantwoorden... 

CV