DIPLOMA 2008

In het schooljaar 2007-2008 heb ik het Lyceum Voor Beeldende Kunst afgerond, bij de Schoolgemeenschap voor Beeldende Kunsten te Zielona Gora, provincie lubuskie, in Polen, 4-jarige opleiding, ik ben geslaagd voor het eindexamen en heb de beroepstitel verkregen: KUNSTENAAR specialisatie VISUELE RECLAME.
Naast de Verplichte Educatieve Vakken heb ik Educatieve Artistieke Vakken gevolgd zoals Computer ontwerpen, Kunstgeschiedenis, Tekenen en schilderen, Visuele reclame, Beginselen fotografie en film, Beeldhouwkunst , Computer technieken en Basis van ontwerpen.

 

14 april 2018 ben ik geslaagd voor het eindexamen voor de Staats Examencommissie en heb de volgende beoordeling ontvangen:
-praktijk gedeelte VISUELE RECLAME - uitstekend

-mondeling gedeelte KUNSTGESCHIEDENIS - heel goed.


titel: DE DEUREN

jaar: 2008

inhoud:

1. project  hal vernieuwing (in het gebouw van Schoolgemeenschap Voor Beeldende Kunst te Zielona Gora).         Inventarisatie 4de verdieping, renovatie project in twee verschillende kleuren (uitgevoerd in CorelDraw).

2. een schilderij en een tekening (zelf gekozen) ingeleverd.

3. schilderijen gemaakt op de zaaldeuren. Ik heb 6 zaaldeuren* beschilderd. Het gebruikte kleurpalet beslaat van warm bruin tot warm groen. Geschilderd met acrylverf. Met een simpel beeld wilde ik suggereren wat je achter de deuren kan verwachten.

4. reclame gemaakt (computer documentatie, foto documentatie, computer projecten, uitnodigingen, posters, folders, powerpoint presentatie) (uitgevoerd in Corel DRAW, Gimp, PowerPoint)

 

* 41 - schilder en teken zaal

   42 - opbergkamer

   43 - computer ontwerp zaal

   44 - schilder en teken zaal

   45 - basis ontwerp zaal

   46 - biologie-, natuurkunde-, scheikundezaal


inventarisatie + kleurprojecten

schilderijen op de deuren

extra foto's